Inför matchen på Lördag

Klippt från www.kvarnbybasket.se;


Motståndarna
På lördag möter vi Högsbo. Ett förstärk sådant och ett formstarkare Högsbo än sist. Högsbo har sen vi mötte dem tagit dit en amerikansk pointguard och ungerska centern Katinka Stenica har gjort comeback. Med andra ord har deras lag både fått en bra spelfördelare och passare och en stark returtagare. Vilket har gjort att laget gått från noll segrar till att ta tre raka, men i senaste omgången blev Norrköping för starka.  

Vad har hänt vid oss då?
Vi hade en helg med två matcher där spelet skiftade i kvalite. Det är väl lite kanske vad som speglat oss i år, väldigt bra spel varvat med väldigt mycket sämre spel. Jag känner ändå att vi är på rätt väg. Vi tränar på att spela vårat spel, att kontrollera matchsituationer och hela tiden göra rätt val. Dessutom så har skyttet utifrån börjat komma igång här nu på slutet av säsongen. Vilket känns roligt och ger oss en extra dimension.  

Kan också berätta att vi lyckats knyta an en ny spelare till oss. Klara Brander heter hon och är basketuppfostrad i Stockholms Polisen. En bättre presentation av henne kommer senare på hemsidan. Nu säger jag bara Välkommen till oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0